Over ons

Wooninrichting op maat

Wat wij voor u kunnen betekenen


Van der Meer Interieur te Sassenheim is gespecialiseerd in de totale wooninrichting. In onze showroom vindt u alle bekende merken tapijt, gordijnen, vitrages, zonwering, behang, slaapkamers en kasten. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw vloeren. Bekijk onze services.


Services

Kies voor kwaliteit

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen vakkundige medewerkers. Zo beschikken wij over eigen stoffeerders en eigen gordijnenatelier. Wij zijn C.B.W. erkend en leveren onder de volledige garantievoorwaarden van deze brancheorganisatie. Aarzelt u niet en breng eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Sassenheim. Kunt u overdag geen tijd vinden? Neem dan contact met ons op en boek een afspraak!

Onze merken

Onze opdrachten worden uitgevoerd door onze eigen VCA gecertificeerde stoffeerders voor een goede en veilige montage. In goed overleg behoren slopen van oude bedekkingen en het verplaatsen van meubelen ook tot de mogelijkheden. Tevens beschikken wij over een eigen gordijnenatelier, zodat wij op het gebied van gordijnen maatwerk kunnen leveren.

Bij ons staat service op de eerste plaats. Het begint al in onze showroom waar u door ons geadviseerd wordt. Indien u daar er niet meteen uitkomt, kunnen wij bij u thuis een passend advies geven. Indien gewenst komen wij dan bij u de juiste maten meten om vervolgens vrijblijvend een complete prijsopgave te maken!